У пошуках волі, все про волю... І про козацьку артилерію)))

КОЗАЦЬКА АРТИЛЕРІЯ

5 березня 2009 р.

Моя версія походження артилерії

Якщо хтось серйозно постаивться до нижче написаного, значить я заслуговую на шнобелівську премію і пам"ятник при життю бггг)

  І так, до того як козаки збудували першу СІЧ, вони багато подорожували по світу, якось одного разу їх занесло в Китай, довго вони там гостювали, ну і випадково винайшли порох, зробили першу гармату, спочатку вони їх робили з дерева, мабуть з якогось китайського дуба, це вже потім стали робити залізні, ось первісна гармата спільного виробництва:



  А потім весь світ почав всю свою продукцію робити в Китаї, всі побачили, що халява і перенесли всю свою промисловість туди, ну спочатку гармати козаки занесли в Європу, там хитрі європейці викрали у них кресленя і патент на виготовлення гармат, потім козаки відвоювували частину гармат у ляхів, татар, всяких інших ворогів, ну і тихенько по-трохи робили свої, потім вони придумали прототип першої літальної установки, яку в планах мали вдосконалити і першими в світі злітати на Місяць: спочатку думали там вирощувати цибулю, катроплю і іншу городину, потім подумували зробити місячну СІЧ, були також плани завоювання ближніх галактик, але щось не склалось ось з цією ракетою:

 не захотіли вони її вдосконалювати, це вже потім Корольов, з цієї прото-міжгалактичної-ракети зробив багатоступіневу ракету, багато їх наробив, що навіть собак і котів у космос запускали... 

   На цьому дослідження виникнення світової артилерії не закінчуються...

4 коментарі:

  1. ну, Корольов - жив у Одесі, коли здибав оту літавку, щоправда, йому не стало розуму до кінця з'ясувати всю мудрість козацьких пристроїв, але, будемо вважати Корольова одеситом, бо він, видно, в доброму гуморі будував совіцькі ракети, запускаючи в небо всяких там лайок і гагарінів... а ті не витримували й дохли. А все чому, та тому, що козаки не по-китайському майстрували свої гармати і снаряди, а винятково по-своєму, не з дерева, як ти пишеш, і не з металу, а з ГЛИНИ! ...певно, таємниця саме в цьому! - майже жартую. А взагалі - молодець! - не помиляється той, хто нічого не робить, тож, певно, ти маєш рацію... Хтозна, як воно було, але добре б було докопатися!

    ВідповістиВидалити
  2. Це так спробував свої сили у українському фентезі... =)

    ВідповістиВидалити
  3. Історія це не дослідження минулого. Історія це програмування майбутнього!

    ВідповістиВидалити